Altınova’dan giden yardımlar Elbistan’a ulaştı

Altınova’dan giden yardımlar Elbistan’a ulaştı

12 Şubat 2023

Altınova Belediyesi’nin deprem bölgesine gönderdiği 9’uncu tır, Kahramanmaraş’ın Elbistan İlçesine ulaştı. İlçeye ulaşarak yardımları depremzedelere dağıtılmaya başlandı.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem sonrasında harekete geçen Altınova Belediyesi’nin başlattığı kampanya çerçevesinde vatandaşlardan toplanan yardımlardan 9’uncu tır Elbistan’a ulaştı.

“Hep birlikte atlatacağız”

Belediye tarafından yardım kampanyasının ‘kuru gıda’ olarak devam ettiğini belirten Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Altınovalı vatandaşlarımızın destekleriyle oluşturduğumuz yardım paketlerini taşıyan araçlarımız Elbistanlı depremzede vatandaşlarımızla buluştu. Toplanan yardımları deprem bölgelerine ulaştırmak için ekiplerimizin çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu zor günleri hep birlikte atlatacağız” diye konuştu.