Altınova'da Polis Günü kutlandı

Altınova'da Polis Günü kutlandı

10 Nisan 2023

Altınova’da Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178’inci yıl dönümü törenle kutlandı.

Altınova Kaymakamlığı önünde düzenlenen programa; Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Kaytazdere belediye Başkanı Ali Kangal, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Altınova İlçe Emniyet Müdürü Halis Kürşat Seçer, Altınova İlçe Jandarma Komutanı J. Üsteğmen Fırat Zorlu, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

“Canı gönülden kutluyorum”

Törende çelenk konulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Altınova İlçe Emniyet Müdürü Halis Kürşat Seçer, Polis Teşkilatının 178. yıl dönümünü kutladığını belirterek şehitlere Allah’tan rahmet görevde olanlar teşkilat mensupları için kolaylıklar diledi.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral da, “Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, görevleri basında şehit düşmüş kahraman polislerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm emniyet mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyor, Polis Teşkilatımızın 178. yıl dönümünü canı gönülden kutluyorum” dedi.