Altınova’da muhteşem Ramazan programı

Altınova’da muhteşem Ramazan programı

23 Mart 2023

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Altınova Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Ramazan etkinliklerinin de startı verildi.

İlahi sanatçısı Abdurrahman Önül eşsiz yorumu ile Ramazan ayının manevi iklimde Altınovalılarla buluştu.

Programlar Kapalı Pazar Yerinde

Altınova Belediyesi tarafından Ramazan ayına özel manevi iklimi geniş kitlelerle buluşturulacak etkinlikler başlarken, vatandaşlar iftardan sonra Kapalı Pazar Yerinde kurulan alana geçerek Abdurrahman Önül konserine akın etti.

Abdurrahman Önül konseri

Ramazan ayının ilk gününde vatandaşlar, etkinliklere büyük önem gösterirken tasavvuf sanatçısı Abdurrahman Önül ile bir araya geldi.

Ramazan Reyonları kuruldu

Öte yandan Altınova Belediyesi Kapalı Pazar Yerinde vatandaşların hizmetine açılan Ramazan Reyonlarında yöresel ürünler başta olmak üzere vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacaklar stantlar da kuruldu.

Dolu dolu program

Ramazan Ayında kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında çok özel programlar hazırlandığını söyleyen Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Ramazan ayının birinci gününden son gününe kadar her gün dolu dolu bir program düzenlenecek” diye konuştu.