Altınova’da jeneratör desteği

Altınova’da jeneratör desteği

13 Şubat 2023

Depremzedelerin her türlü eksiğini gidermeye ve ihtiyacını karşılamaya gayret gösteren Altınova Belediyesi, şimdi de bölgeye ışık oluyor.

Altınova Belediyesi tarafından Hatay Antakya’ya gönderilen 100 Kw elektrik üretme kapasitesine sahip jeneratör, bölge kurulacak olan çadır kenti elektriğini sağlayacak. Öte yandan Altınova Belediyesi tarafından daha önce gönderilen 2 jeneratör de Antalya’ya kullanılmaya devam ediliyor.

Eksikler Gideriliyor

Deprem bölgesine Altınova halkının yardımlarıyla toplanan giysi, hijyen malzemesi, ısıtıcı, kuru gıda gibi insani yardım malzemeleri taşıyan tırların da Hatay’a ulaşmasıyla depremzedelerin eksikleri gideriliyor. Depremden etkilenen vatandaşlara destek olmak için tüm imkânları seferber ettiklerini ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla Altınova, depremzedeler için tek yürek oldu. Ben tüm vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.