Altınova Belediyesi

ALTINOVA'DA HUMMALI ÇALIŞMA DEVAM EDİYOR

11 Eylül 2024

Altınova Belediyesi'nde Fen İşleri Birimi 7/24 hizmette ara vermeden devam ederken, Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca ilçe genelinde hummalı bir temizlik çalışması başlattıklarını açıkladı.

İlçe merkezinde, tersaneler bölgesinde ve Hersek plajında hummalı bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, " Rutin sokak temizleme, plaj temizleme çalışmalarımız devam ediyordu. Buna ek olarak tersaneler bölgesinde yoğun bir trafik akışı yaşanmaktadır. O bölgemizde de çalışmalarımızı hızlandırdık. İlçemiz genelinde temizlik çalışması yapılmayan, girmediğimiz sokak, park kalmayacak. " dedi.

İlçe halkının sağlığını her zaman ön planda tutmaya da devam edeceklerini belirten Başkan Fazlaca, " Vatandaşlarımızla el ele verecek, daha yaşanılabilir bir Altınova'yı hep beraber inşa edeceğiz. Biz kararlıyız, Altınova'mız Yasemin kokacak. " ifadelerine yer verdi.