Altınova´da ders zili heyecanı

Altınova´da ders zili heyecanı

17 Eylül 2014

2014-2015 Eğitim ve Öğretim dönem, törenle başladı. İlçe protokolü, öğrencilerin ilk gün heyecanına ortak oldu.

Vakıfbank İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törenlere; Altınova kaymakamı Nurullah Kaya, Kaymakam Kaya’nın eşi Sümeyra Kaya,Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, CHP Altınova İlçe Başkanı Yener Yiğit, il genel ve belediye meclis üyeleri, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Eğitim öğretim yılının başlama töreninin ardından ilçe protokolü sınıfları gezerek öğrencilerle bir araya geldi. Özellikle bu ilk kez ders başı yapan öğrencilerin heyecanına ortak olan protokol üyeleri, miniklerle sohbet ettiler.

Öte yandan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, her yıl olduğu gibi bu yıl da okula yeni başlayan öğrencilere kırtasiye malzemeleri hediye etti.