Altınova´da Bilim ve Kültür Şenliği Rüzgarı

Altınova´da Bilim ve Kültür Şenliği Rüzgarı

10 Haziran 2014

Altınova Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Altınova Bilim Kültür Şenliği, Hükümet Konağı önünde yapıldı. Şenliğe; Kaymakam Nurullah Kaya ve eşi Sümeyra Kaya, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, İl Milli Eğitim Müdürü Sami Akyol, Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Kaytazdere belediye Başkanı Başkanı Ali Kangal, İlçe Emniyet Amiri Hakkı Ayhan, Altınova İlce Müftüsü Mehmet Soylu, İlçe Milli Egitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe sağlık Müdürü İrfan Kutlu, Vakıf Müdiresi Jale Onur, kurum amirleri, sponsor firma yetkilileri ve Altınovalı vatandaşlar ile öğrenci ve öğretmenler katıldı. Açılış kurdelesinin kesimi ardından davetliler standları gezdi. Okullarımızın teknoloji tasarım ders materyalleri ve katılımı yapılan projeler tanıtıldı. Penaltı yarışması matematik yarışması satranç yarışması uçak uçurma yarışması ses performansı yarışması resim performansı gibi yarışmalar düzenlendi, başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler verilerek, kaymakamlıkça çocuklarımıza dondurma dağıtıldı. Senlik finalinde öğretmenler canlı performans konseri vardı. Kaymakam Kaya etkinl,kle ilgili yaptığı açıklamada, “Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Sponsor firmalarımıza teşekkür ederim. Altınova’ya yakışır güzel bir etkinlik oldu. Sponsorlarımız IHI Makyol, Zeki Kaptan Ltd., Yurtoglu Hafriyat, Elegance Resort Hotel, İpek Kağıt (SELPAK), İstanbul LINES, Yazıcılar Kum Ocağı, Tersane Girişimciler A.Ş., Adem Ayyıldız Ltd., Esa Ltd ve Altınova Tekstile firmalarımıza teşekkür ederim” dedi.