Altınova’da bayram coşkusu

Altınova’da bayram coşkusu

8 Ekim 2014

Altınova İlçe Bayramlaşması, Altınova Belediyesi Düğün Salonu’nda büyük bir katımla gerçekleştirildi.

Bayramlaşma programına; Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, İlçe Jandarma Komutanı Erkan Bülbül, İlçe Emniyet Amiri Hakkı Ayhan, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, daire amirleri, Altınova Esnaf odası Başkanı Mustafa Sancaktutan, Altınova Belediyesi kurucu belediye başkanı Ahmet Taner, Altınova İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Altınova Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleşen bayramlaşma programında Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, masaları gezerek programa katılanların bayramını kutladı. İlçe protokolü daha sonra itfaiye, ilçe jandarma komutanlığı ve emniyet amirliğini ziyaret ederek, buradakilerle bayramlaştılar.