Altınova’da 3 yeni park hizmette

Altınova’da 3 yeni park hizmette

29 Mart 2019

Altınova Tuzla Mevkii, Fıratlar Mevkii ve Köy Altı Caddesi’nde yeni inşa edilen 3 yeni çocuk parkı geniş oyun guruplarıyla çocukların hizmetine sunuldu.

Kamelya ve banklar da kuruldu

Altınova Tuzla Mevkii, Fıratlar Mevkii ve Köy Altı Caddesi’nde zeminleri kauçuk geniş oyun gruplarının yer aldığı 3 park hizmete girdi.

Köyaltı caddesinde yapılan parkta 2 adet diğer 2 parkta da birer oyun grubu tamamlandı. 3 parkta da çocuklar oynarken vatandaşların oturup dinlenebilecekleri kamelya ve banklar yer almakta. Her 3 çocuk parkında da yeşillendirme ve ağaç dikim çalışmaları başlıyor.

“HAYIRLI OLSUN”

Yeni oyun gruplarının ilçeye hayırlı olmasını dileyen Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Çocuklarımızın daha güvenli ve gönüllerince eğlenebilmeleri için ilçe genelinde yeni parklar oluşturuyoruz. Mevcut parklarımızın da bakım-onarım ve ilavelerini gerçekleştiriyoruz. Öte yandan parklarımızın yeşillendirme ve ağaçlandırma faaliyetlerimiz de sürüyor” dedi.