Altınova Belediyesi

ALTINOVA’DA 2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI’NIN AÇILIŞI YAPILDI

12 Eylül 2024

HABERİ DİNLE

 

Altınova’da 2024-2025 Eğitim Öğretim yılının açılış töreni Altınova Kaymakamlığında İstiklal Marşının okunması ve saygı duruşuyla başlayarak, Hacı Ali Saruhan İlköğretim okulunda devam etti.

Açılış törenine Altınova Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Aydın, Altınova Kaymakamı Halil İbrahim Kazar, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, ilçe protokolü, siyasi parti ilçe başkanları ve yönetimi, İl Genel Meclis Üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Kaymakamlıkta düzenlenen program sonrası Altınova Hacı Ali Saruhan İlköğretim okulunda öğrencilerin sergiledikleri şiir dinletileri ve gösteriler beğeni topladı.

2024-2025 eğitim ve öğretim yılının başarılarla dolu geçmesi temennisinde bulunan Altınova Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Aydın,’’ Altınova Belediyesi olarak gelecek nesillerimiz olan öğrencilerimizin destekçisi olmaya devam edeceğiz. Hem ilçemizin, hem ülkemizin geleceğine ışık saçacak öğrencilerimize yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum.’’ ifadelerine yer verdi.