Altınova Zabıta iş başında

Altınova Zabıta iş başında

23 Kasım 2016

Salih Akbaş’ın idaresinde İlker Gülbahar, Şahin Bozan, Ensar Sarıgül ve Yavuz Sazil’den oluşan Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği, ilçede yaptıkları çalışmalarla vatandaşların takdirini topluyor.

Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği, İlçe genelinde ve tersane bölgesinde sıhhi ve gayri sıhhi işyerleri, servis araçları, pazarlar, Fen İşleri Müdürlüğü ile ortaklaşa inşaat alanları başta olmak üzere yoğun bir tempoda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Altınova Belediyesi Zabıta Amiri Salih Akbaş belediye olarak her şeyin yasal olmasını istediklerini ifade ederek, “Yasalar neyi emrediyorsa Zabıta Amirliğimiz bunları uygulamaktadır. Halkımızın talep ve şikâyetlerini dikkate alıyoruz.İlçe genelinde zabıta ekiplerimiz sürekli denetimler gerçekleştiriyor. Bu denetimlerdeki amacımız vatandaşlarımızın sağlığı ve güvenliliğini tehdit edecek her türlü olumsuzluğa engel olmaktır. Halkımızın bize olan güven ve desteği ise bizim en büyük ödülümüzdür” dedi.