Altınova Belediyesi

ALTINOVA KENT KONSEYİ, YENİ BAŞKANINI BELİRLEDİ

26 Temmuz 2024

HABERİ DİNLE

Altınova Kent Konseyi olağan genel kurulu gerçekleşti. Kongrede tek aday olan Ercan Palaşoğlu, Altınova Kent Konseyi’nin yeni başkanı seçildi.

Altınova Belediyesi meclis salonunda gerçekleşen kongrede Divan Başkanlığını Mustafa Kandemir yaparken, Zeki Gürsu ve Sevinç Demir yer aldı.

Altınova Kent Konseyi olağan genel kurul toplantısı, Altınova Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirildi. Kongreye Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, CHP Altınova İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç, Yalova Kent Konseyi Başkanı, Subaşı Sözlü Tarih Çalışma Grubu Başkanı Zeki Gürsu, kamu kurum kuruluş daire amirleri, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

FAZLACA:’YENİ YÖNETİME HAYIRLI OLSUN’

Kongrede açılış konuşmasını yapan Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca,’’ Altınova Kent Konseyinde emeği geçen önceki dönem Başkanımız Ali Yurt’ emekleri için teşekkür ederiz. Altınova’mız için yeni Altınova Kent Konseyi görevini devralacak arkadaşlarımız ile uyumlu çalışarak, ilçemizin geleceği için önemli kararları beraber alacağız. Yeni yönetime hayırlı olsun.’’ dedi.

YURT:‘DESTEĞE HER ZAMAN HAZIRIM’

Altınova’ya hizmet etmekten her zaman onur duyduğunu ve her zamanda göreve, desteğe hazır olduklarını söyleyen önceki dönem Altınova Kent Konseyi Başkanı Ali Yurt,’’ Bizler görevimizi tamamladık ve gençlerimize destek olmak amacıyla kenara çekildik. Fakat gençlerimizin her zaman yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz. Altınova Kent Konseyinin yeni yönetimini tebrik ediyorum.’’ dedi.

KANDEMİR:’SÜREKLİ İLETİŞİM HALİNDE OLACAĞIZ’

Altınova Kent Konseyi ile Yalova Kent Konseyinin sürekli iletişim halinde olacağını belirten Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir,’’ Kent Konseyleri illerimiz ve ilçelerimiz için önemli bir faktördür. Bizlerde görev alanlarımızda kamu kurum ve kuruluşları, belediyeler ile sürekli iletişim halinde olacağız. Projeler noktasında fikir alışverişinde bulunacağız. Altınova Kent Konseyi seçilen Başkanımız Ercan Palaşoğlu ve yürütme kuruluna hayırlı olsun.’’ dedi.

PALAŞOĞLU:’İLÇEMİZ ADINA GÜZEL PROJELER HAZIRLAYACAĞIZ’

Altınova Kent Konseyi Başkanı seçilen ve Altınova için her zaman elini taşın altına sokacağını belirten çiçeği burnunda yeni Altınova Kent Konseyi Başkanı Ercan Palaşoğlu,’’ Görevi bize layık gören herkese teşekkür ediyorum. Altınova Kent Konseyinde emeği geçen önceki dönem Başkanımız Ali Yurt’a emekleri için teşekkür ediyoruz. Bizler yeni yöntemimiz ile birlikte ilçemiz adına güzel işler ve projeler yapacağımıza inanıyoruz. İlçemize hayırlısı olsun.’’ diye konuştu.

Altınova Kent Konseyi Başkanı seçilen Ercan Palaşoğlu’nun yürütme kurulu üyeleri ise Recep Tunç, Mehmet Sait Özgüneş, Erdi Turna, Fatma Akgün, Alihan Sevinç, Gülşah Coşkuner, İlknur Bayraktar’dan oluştu.