Altınova İtfaiyesi canlara umut oldu

Geri

Altınova İtfaiyesi canlara umut oldu

16 Şubat 2023

HABERİ DİNLE

Hatay Antakya’ya giden ilk ekiplerden olan Altınova Belediyesi İtfaiye Arama Kurtarma Ekibi, 6 gün boyunca depremzedelere yardım için canla başla çalışarak, birçok cana umut oldu.

Altınova Belediyesi İtfaiye Amiri Süleyman Çavuşoğlu, itfaiye personelleri İskender İnce ve Hasan Basri Ek, görevlerini tamamlayarak ilçeye döndüler.

“Allah, tekrar yaşatmasın”

Altınova Belediyesi İtfaiye Amiri Süleyman Çavuşoğlu tüm zorlukların birlikte aşılacağını söyleyerek “Hatay Afet bölgesinde arama kurtarma 6 günlük görevimizi tamamlandık. Ekiplerimizle birlikte çok birçok cana umut olduk, birçok tehlike atlattık,  duygu dolu anlar yaşadık. Anlatmaya kelimeler yetmez. Allaha şükür kazasız belasız döndük. Allah, Devletimize ve Milletimize böyle bir felaketi tekrar yaşatmasın” dedi.

“Koordineli çalıştık”

Deprem bölgesinde Yalova Ekipleri olarak koordineli çalıştıklarını ifade eden Çavuşoğlu, “7/24 Bize Her türlü desteği veren Altınova Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral'a,  arama-kurtarma, yangın ve enkaz da bir umut olmak için gece gündüz demeden çalışan mesai arkadaşlarım İskender İnce ve Hasan Basri Ekşi'ye,  bölgelerinde çalışan, destek veren, yardım gönderen  herkese,  bir umut olmak için  çalışan meslektaşlarıma,  gönülden çalışan tüm arama kurtarma ekiplerine, Hatay İtfaiye Daire Başkanımız Özer Gövce’ye, Hatay İtfaiye Daire Başkanlığı 1. Bölge Müdürü Selçuk Ersoy’a, Yalova, İl, İlçe, çalışma takım arkadaşlarıma, şahsım, kurumum, adına ayrı ayrı teşekkür ederim. Birçok cana umut olduk ve olamaya da devam edeceğiz. Biz Birlikte çok güçlüyüz” diye konuştu.