Altınova, Güreşte bir marka oluyor

Altınova, Güreşte bir marka oluyor

13 Mart 2023

Yalova Erkekler İl Okullar arası Güreş Şampiyonasının ardından Kadınlar İl Şampiyonasında da Altınova Belediyespor Güreş Takımı da büyük başarı elde etti.

Yalova Kadınlar İl Okullar arası Güreş Şampiyonasında Altınova Belediyespor Güreş Takımında yer alan sporcular 4 altın, 1 gümüş madalya elde etti.

“Turnuvalara hazırlanıyoruz”

Altınova olarak yağlı ve minder güreşinde marka olma yolunda çok çalıştıklarını ifade eden Altınova Belediyespor Güreş Antrenörleri Kaan Kaya ve Burak Kaya, “Çalışmalarımıza belirlediğimiz program dâhilinde ara vermeden devam ediyoruz. Takım olarak önümüzdeki turnuvalara en iyi şekilde hazırlanacağız. Altınova Belediyesi Güreş Takımı olarak bizim hedefimiz her zaman kürsü yapmak. Bizlere her konuda destek olan Altınova Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral’a, belediye meclis üyelerimize, Altınova Belediyespor Kulüp Başkanı Sedat Ok ve yönetim kurulu üyelerimize takımımız adına teşekkür ederiz” diye konuştular.