Altınova Gençlik Merkezi açıldı

Geri

Altınova Gençlik Merkezi açıldı

11 Haziran 2014

HABERİ DİNLE

Altınova Belediyesi Gençlik Merkezi´nin açılışı, gençlerin ve vatandaşların katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.
Altınova Belediyesi Gençlik Merkezi’nin açılışı, Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve gençler tarafından açıldı.
 
Açılışa, Kaymakam Kaya ve Başkan Oral’ın yanı sıra; Altınova İlce Müftüsü Mehmet Soylu, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Altınova Anadolu Lisesi Müdürü Zeki Sitar, AK Parti Altınova Teşkilat Başkanı Mehmet Emin Argün, İl genel Meclis Üyesi Ali Çorbacı, belediye meclis üyeleri, Yurtoğlu Hafriyat Sahibi Ali Yurtoğlu, vatandaşlar ve gençler katıldı.
Modern ve kullanışlı bir gençlik merkezi sözünün yerine getirildiğini ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Gençlerimizin birlikte oturup, eğlenip, dinlenebilecekleri, kitap okuyup televizyon izleyebilecekleri, internete girebilecekleri mekan yapma sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gençlerimize güveniyorum ve önemsiyorum. Bu nedenle böyle bir tesise ihtiyaçları vardı. Çok modern, iki katlı kaliteli hizmet verecek olan cafemiz halkımıza hayırlı olsun” dedi.
Başkan Dr. Metin Oral’ın çalışmalarını beğenip takdir ettiklerini söyleyen Kaymakam Nurullah Kaya, “Önemli olan gençlerimizi kötü mekanlardan kötü alışkanlıklardan kurtarmaktır. Belediye Başkanımız ve meclisimiz yerinde ve çok güzel hizmetler yapıyor’ diye konuştu.