Altınova EMITT’te yerini aldı

Geri

Altınova EMITT’te yerini aldı

13 Nisan 2023

HABERİ DİNLE

Altınova Belediyesi, 12−15 Nisan 2023 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 26. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) ilgi odağı oluyor.

Altınova Belediyesi; dünyanın alanında en büyük 5 turizm fuarlarından olan EMITT Fuarı’nda, bu yıl da yerini aldı. İlçenin tanıtımının yapıldığı stantta ziyaretçiler büyük ilgi gösteriyor.

Yalova ve Altınova tanıtılıyor

15 Nisan tarihine kadar açık kalacak olan EMITT fuarı, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Fikri Ataoğlu’nun katılımıyla açıldı.

EMIT Fuarında, yerli ve yabancı ziyaretçilere ilçenin değerlerin tanıtan Altınova Belediyesi, hazırladığı stantla tam not alıyor. Altınova Belediyesi; 50 ülkeden binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen fuarda, Yalova’nın tarihi ve turizm yerleri, Osmangazi Köprüsü, Altınova Hersek Lagünü Doğa Eğitim Merkezi ve engelsiz Kuş Gözlem Kulesi ile engelsiz Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi, Hersekzade Ahmet Paşa Külliyesi, Altınova Tersaneler Bölgesi başta olmak üzere, ilçede yetişen meyveler ve dış mekân süs bitkileri ziyaretçilere tanıtılıyor.