Altınova, depremzedeler için tek yürek oldu

Geri

Altınova, depremzedeler için tek yürek oldu

7 Şubat 2023

HABERİ DİNLE

Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem sonrası Altınova Belediyesi, tüm imkânlarıyla deprem bölgesi için seferber oldu. Altınova Belediyesi tarafından ilçede başlatılan yardım kampanyasına vatandaşlar büyük destek verdi.

7’den 77’ye toplumun her kesiminden büyük destek geldiğini söyleyen Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Birlik ve beraberliğimizin gücünü bir kez daha ortaya koyduk” dedi.

  1. tır yola çıktı

Altınova Belediyesi, deprem bölgelerindeki vatandaşlar için ilçede başlattığı yardım kampanyasında toplanan malzemeleri, bölgeye gönderiyor. İlk etapta bir tırı Kahramanmaraş’a gönderen Altınova Belediyesi, ikinci tırı da Hatay’a uğurladı.

Teşekkür

Altınova olarak en küçüğünden en büyüğüne kadar tüm vatandaşlarımız, sanayicimiz, iş insanlarımız, esnafımız büyük bir destek sağladı. Herkesten Allah razı olsun. Devlet ve Millet bir arada tüm zorlukları aştığımızı bir kez daha ortaya koyduk. Tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Uğurlandı

Altınova Belediyesi Hizmet binasından Hatay’a gönderilen yardım tırı; Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, İl Genel Meclis üyesi Ali Çorbacı, Altınova Belediye Meclis üyesi Şaban Cineviz, Altınova Kent Konseyi Başkanı Ali Yurt, Altınova Anadolu Erzurum Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ferman Durmaz ile daire amirlerince uğurlandı.