Altınova, 15 Temmuz’a hazır

Geri

Altınova, 15 Temmuz’a hazır

18 Temmuz 2017

HABERİ DİNLE

 

 

 

 

Altınova Belediyesi tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü, çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Şehitlik ziyareti ve mevlit okunmasıyla başlayan etkinlikler, 15 Temmuz 2017 Cumartesi günü devam edecek.

FOTOĞRAF SERGİSİ

14 Temmuz 2017 Cuma günü okunan hatimlerin duasıyla devam edecek olan etkinlikler çerçevesinde 15 Temmuz 2017 Cumartesi günü saat 10:00’da Yalova Kent Meydanı’nda Fotoğraf sergisi düzenlenecek. Altınova Belediyesi ile Anadolu Ajansı (AA) 15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi Sergisi’nde hain girişim gecesi çekilen 80 fotoğraf sergilenecek.

ÖMER DÖNGELOĞLU, GELİYOR

Altınova Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik çerçevesinde, Televizyon Programcısı-İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu, Altınovalılar’la buluşacak. Döngeloğlu, 15 Temmuz 2017 Cumartesi günü Saat 21:00’de Altınova Belediyesi önünde vatandaşlara hitap edecek.

MEHTERLİ BAYRAK YÜRÜYÜŞÜ

Altınova Belediyesi tarafından 300 metrelik Türk Bayrağıyla ilçe içinde bir de yürüyüş düzenlenecek. Mehteran Takımı eşliğinde vatandaşlar Türk Bayrağıyla ilçenin bir ucundan diğer ucuna kadar yürüyecek. Gece boyunca Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve mevlitlerin okunacağı etkinlikte vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunulacak. Program, Sabah Namazı ile son bulacak. 

15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi rahme ve saygıyla andıklarını ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Etkinliklerimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.