AK Parti’yi buluşturan iftar… Vakit Altınova vakti

Geri

AK Parti’yi buluşturan iftar… Vakit Altınova vakti

1 Haziran 2018

HABERİ DİNLE

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ile AK Parti Yalova Milletvekili Adayları Meliha Akyol ve Hasan Özçelik, iftar öncesi vatandaşları karşılayarak masaları tek tek dolaştılar.

ÖZTABAK, KÖS ÇALDI

Altınova Belediyesi Mehtaran Bölüğü Mehter Başı ve Sorumlusu Hasan Sancaktutan yönetimindeki Mehter Takımı konseriyle vatandaşlara unutulmaz bir akşam geçirdi. AK Parti Yalova İl Başkanı yusf Ziya Öztabak, bir süre Mehter Takımı’na eşlik etti. Mehgteranda Kös çalan Başkan Öztabak, başarılı bir performans sergiledi. İftar programı, Altınova Belediyesi Mehteran Takımı’nın konseri, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve duayla devam etti.

ALAN YETMEDİ

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve parti yöneticileri, Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve parti yönetimi, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, AK Parti Yalova Milletvekili Adayları Meliha Akyol ve Dr. Hasan Özçelik, Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Fazıl uzun, Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan vekili Orhan Gülcek, AK Parti Yalova İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Karamercimek, AK Parti Altınova İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Günaydın ve yönetimi, AK Parti Altınova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Özkan Tekin ve yönetimi, AK Parti belde, mahalle ve köy temsilcileri, il genel ve belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

“ALTINOVA KARARINI VERDİ”

İftarın ardından vatandaşlara seslenen AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, vatandaşların gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederek, “Vatandaşlarımız AK Parti’nin Altınova’daki gücünü bu akşam çok net bir şekilde ortaya koymuştur. 24 Haziran’dan sonra Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu hedeflere hep birlikte yürüyeceğiz” dedi.

“ALTINOVA ÇOK ÖNEMLİ”

İftarda söz alan AK Parti Yalova 2. Sıra adayı Meliha Akyol Altınova’yı çok iyi tanıdığını ifade ederek, “Burası sadece benim için değil, Yolova’mız için, ülkemiz için çok önemli. Altınova’daki tersaneler çok önemli katma değerler sağlıyor. Osmangazi Köprüsü mesafeleri kısaltıyor. İnşallah 24 Haziran’dan sonra hizmetlerimiz devam edecek” diye konuştu.

“OYUNLAR BOZULACAK”

Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini ifade eden AK Parti Yalova 3. Sıra adayı Dr. Hasan Özçelik, “Ülkemiz üzerinde oynanan tüm oyunları Türk Milleti bozacaktır. Altınova, Yalova’mızın önemli bölgelerinden biri. Altınova’mızın daha da gelişip ilerlemesi için üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

“İLK TURDA SEÇİLECEK”

AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak da, 24 Haziran seçimlerinin önemine değinerek, “İnşallah 24 Haziran’da Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk turda Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Bunun yanında güçlü bir meclis için bizlere çok büyük iş düşüyor. 24 Haziran’a kadar sıkmadık el bırakmayacağız. Vatandaşlarımızın desteğiyle AK Parti Meclis’te de çoğunluğu sağlayarak seçimleri kazanacağı” ifadelerini kullandı.