AK Parti’den Altınova çıkarması

Geri

AK Parti’den Altınova çıkarması

21 Ağustos 2017

HABERİ DİNLE

AK Parti Genel Merkezi Yalova Koordinatörü İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ve Yalova İl Yönetimi, Altınova’yı ziyaret ederek çalışmaları yerinde denetleyip, vatandaşlarla bir araya geldiler.


AK Parti Yalova Koordinatörü İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve il yöneticileri, Altınova’yı ziyaret ederek AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ile Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’dan ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

BİLGİ ALDI

Milletvekili Boyraz, AK Parti Altınova İlçe Teşkilatını ziyaret ederek ilçe yöneticileri ile bir araya geldi. Milletvekili Boyraz, teşkilat ziyaretinde İlçe Başkanı Hasan Zafer ve Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’dan ilçede yapılan çalışmalar ve projeler hakkında ayrıntılı bilgi aldı. Kongre sürecinin de ele alındığı görüşmede birlik ve beraberlik mesajları verildi.

VATANDAŞLARLA SOHBET

Ardından AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve il yöneticileri, beraberlerinde İlçe Başkanı Hasan Zafer, Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilçe yöneticileri ile belediye meclis üyeleriyle birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirip, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet ettiler.

HERSEK SAHİLİNİ GEZDİLER

AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve beraberindekiler daha sonra Altınova Belediyesi tarafından Hersek Sahilinde yapılan halk, kadınlar, özel plajların yapımını yerinde inceleyerek, Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Hersek Sahilini çok beğenen AK Partili yöneticiler çalışmalardan dolayı Başkan Oral ve ekibini kutladılar.