AK Parti Teşkilatlarından Oral’a ziyaret

Geri

AK Parti Teşkilatlarından Oral’a ziyaret

22 Nisan 2019

HABERİ DİNLE

AK Parti Altınova, Çiftlikköy ve Karamürsel ilçe teşkilatları, 4. Dönem Altınova Belediye Başkanlığı görevine seçilen Dr. Metin Oral’a kutlama ziyaretinde bulundular.

ALTINOVA

Altınova AK Parti İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Günaydın, 31 Mart Seçimleri SKM Başkanı Metin Tok ile parti yöneticileri, Başkan Oral’ı makamında ziyaret ederek bir kez daha kutladılar. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Oral, “El ele vererek, çok ciddi bir şekilde çalışıp, halkımızın teveccühüyle seçimleri kazandık. Şimdi yine el ele vererek ilçemize hizmete devam edeceğiz” dedi.

ÇİFTLİKKÖY

AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Feridun Ünlü, AK Parti Çiftlikköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Yalçın ve İlçe teşkilatı, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret ederek kutladılar.

KARAMÜRSEL

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, AK Parti Karamürsel eski Başkanı ve Kocaeli eski İl Başkan Yardımcısı Zekai İren ile ilçe yöneticileri, 4. dönem Altınova Belediye Başkanlığı görevine seçilen Dr. Metin Oral’a kutlama ziyaretinde bulunarak, sohbet ettiler.

Misafirleriyle yakından ilgilenen Başkan Oral, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.