Bulgaristan´da hasret giderildi

Bulgaristan´da hasret giderildi

Altınova Belediyesi, Kültürel ve sosyal faaliyetler kapsamında kardeş şehir ilişkileri çerçevesinde ilçemizde yaşayan Balkan Göçmeni vatandaşlarımızı geldikleri toprak olan Bulgaristan’ın Dve Mogili ilçesine gezi düzenledi. Dve Mogili ilçesi ve ilçeye bağlı Sinan Köyü’nden Altınova’ya gelen ve yerleşik hayata geçen vatandaşlarımızdan 44 kişiden oluşan heyet, kardeş belediyemiz Dve Mogili Belediyesi’nin misafiri oldu. Oldukça heyecanlı ve duygulu anların yaşandığı ziyarette, akrabalar ziyaretleri yapılarak, çok sıcak kaynaşmalar yaşandı. Kardeş şehirlere ziyaretlerin devam edeceğini dile getiren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “İlçemizde yaşayıp, ata topraklarına hasret olan vatandaşlarımızın bu hasretini gidermeyi amaçlıyoruz. Bu çerçevede kardeş belediyelerimizle karşılıklı ziyaretlerimiz devam edecek” dedi.

• ETKİNLİK TARİHİ
    1 Mart 2014