Altınovalılar iftarda buluşuyor

Altınovalılar iftarda buluşuyor

Altınova Belediyesi’nin her mahallede bir iftar programı çerçevesinde Erzurum Mahallesi ve Hürriyet Mahallesi 1. Bölge iftar programında vatandaşlar bir araya geldi.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Erzurum Mahallesi ve Hürriyet Mahallesi 1. Bölge’de düzenlenen iftarda vatandaşlarla bir araya geldi.

Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya’nın ailesi ile birlikte katıldığı iftara, Altınova Belediye Meclis üyeleri ve daire amirleri de katıldı. Altınova İlce Müftüsü Erturan Mehmet Soylu’lun duasıyla birlikte ezan eşliğinde oruçlarını açan Altınovalılar bir arada olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşadılar.

İftar programında mahalle sakinleriyle tek tek ilgilenen Altınova belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Ramazan Ayı’nın birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olan önemli zaman dilimleri arasında yer aldığını ifade etti. Başkan Oral, “Mahalleli vatandaşlarımızla birlikte iftar açmak bizim için büyük bir mutluluk” dedi.

• ETKİNLİK TARİHİ
    15 Temmuz 2014