Altınova Belediyesi

"Tersanelerin bölgemize katkısı büyük"

13 Nisan 2019

HABERİ DİNLE

Ziyarette konuşan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, tersanelerin sadece Altınova’ya, Yalova’ya değil ülke ekonomisine ve millileşme hamlesine büyük katkı sağladığını söyledi.

KUTLADILAR

Yalova Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Fazıl Uzun, Başkan Vekilleri Orhan Gülcek ve Talha Mustafa Pepe, Yönetim Kurulu üyeleri ve idari yöneticileri, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı ziyaret ederek, 4. Dönem belediye başkanlığı görevi nedeniyle kutladılar.

TEŞEKKÜR

31 Mart Yerel seçimlerinin ardından Altınova Belediye Başkanlığı görevine 4’üncü kez seçilen Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret eden Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. Yönetim Kurulu üyeleri, ‘Hayırlı Olsun’ dileklerini ilettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Tersanecilerimizin bölgemize katkısı çoktur. Tersanelerimizde 16 binin üzerinde çalışan arkadaşlarımız var. Bu rakam önümüzdeki dönemlerde daha da artacak. İlçemizdeki tüm yatırımcılarımıza, tersanelerimize ilçemize yaptıkları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.