Altınova Belediyesi

Fotoğraflar yarışmaya devam ediyor

9 Mayıs 2016

HABERİ DİNLE

 

 Altınova Belediyesi, Altınova Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Altınova Gençlik Kulübü’nün ortaklaşa olarak düzenlediği 4 Mevsim Altınova Fotoğraf Yarışması’nın İlkbahar Kategorisi’nde müracaatlar devam ediyor.

15 HAZİRAN’A KADAR

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, 4 Mevsim Altınova Fotoğraf Yarışması’nın büyük ilgi gördüğünü ifade ederek, “Bu yıl ilkini düzenlediğimiz yarışmada Kış Kategorisinde birbirinden değerli 125 eser yarıştı. Altınova Belediyesi 4 Mevsim Altınova Fotoğraf Yarışması İlkbahar Kategorisinde de müracaatlar 15 Haziran tarihine kadar devam edecek. Tüm fotoğraf gönüllülerini yarışmamıza katılmasını bekliyoruz” dedi. Yarışmaya müracaatlar Altınova Gençlik Merkezi’nde kabul edilecek.

KIŞ KATEGORİSİ

Öte yandan; 4 Mevsim Altınova Fotoğraf Yarışması Kış Kategorisine, 20 yarışmacı toplam 125 eserle katılmıştı. Yarışmanın birinciliğini İlhan Kılınç, ikinciliği Gürhan Sarıtaş ve üçüncülüğü ise Hadi Aslan kazanmıştı. Ödüller, 23 Nisan 2016 Cumartesi Günü Hersek Güreşleri verilmişti.