Altınova İlçe Kütüphanesi gün sayıyor
HABERİ DİNLE
Altınova Halk Kütüphanesinde yapılan çalışmaları yerinde gören AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, kütüphanenin ilçeye hayırlı olmasını diledi.
“HAYIRLI OLSUN”
Bitme aşamasına gelen Altınova İlçe Halk Kütüphanesini ilçe ve ilçe protokolü gezdi. AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Altınova Kaymakamı Zafer Engin, AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Kültür ve Turizm Yalova İl Müdürü Şeref Tali, Altınova Kent Konseyi Başkanı Ali Yurt, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve yönetim kurulu üyeleri ile Altınova Belediye Meclis üyeleri kütüphanede yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel ve AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, kütüphanenin ilçeye hayırlı olmasını dilediler.
KÜTÜPHANE
Altınova Belediyesi ile Yalova İl Kültür Müdürlüğü ile ortaklaşa yapılan Altınova İlçe Halk Kütüphanesi, toplam 300 metrekarelik alana sahip olacak. Binada; bir adet müdür odası, bir adet arşiv odası, 2 adet engelli ve normal WC, engelliler için özel bir bilgisayar ve bir adet playstation bulunacak. Kütüphanede 3 bin kitap yer alacak.