Bağış’tan selam var

Yazdır / Tarih: 2014-09-23
Bağış’tan selam var

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Fahri Hemşerimiz AB eski Bakanı AK Parti İstanbul Milletvekili Egemen Bağış’ı ziyaret etti.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral beraberinde belediye meclis üyeleri Hasan Karabacak, Bilal Ok ve Ali Koçal ile birlikte AB eski Bakanı AK Parti İstanbul Milletvekili Egemen Bağış’ı ziyaret etti. Oldukça samimi geçen ziyarette Başkan Oral, Milletvekili Bağış’ı Altınova’ya davet etti. Daveti memnuniyetle kabul eden Milletvekili Bağış, “Altınova’yı ve hemşerilerimi özledim. En kısa zamanda Altınova’yı ziyaret edeceğim” dedi.

Milletvekili Bağış’a kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Başkan Dr. Metin Oral, “Bakanlığı ve sonrasında bizlere her dönemde büyük yardımları olan Bakanımız Egemen Bağış’a ilçemiz adına teşekkür ederim” diye konuştu.