Altınova’da müzik ziyafeti

Altınova Belediyesi 11. Kültürler Festivali kapsamında sahneye çıkan Aydoğan Topal ve İlyas Yalçıntaş, izleyenlere müzik ziyafeti sundu.

Altınova Belediyesi 11. Kültürler Festivali, renkli görüntülere sahne oldu. İlçede bulunan 20’yi aşkın farklı kültürden insanların bir araya geldiği festivalde düzenlenen konserler büyük beğeni topladı.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Altınova belediyesi Bayraktepe Mesire Alanında gerçekleşen festival kapsamında sahnesinde Aydoğan Topal, birbirinden güzel Karadeniz nameleriyle vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Aydoğan Topal’ın ardından sahneye çıkan İlyas Yalçıntaş ise duyguları doruğa çıkarttı. Konseri izlemeye gelen vatandaşlar müziğin eşliğinde doyasıya eğlendiler.

Konserler sonunda iki değerli sanatçıya da Altınova Kaymakamı Zafer Engin, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve KKTC Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan tarafından fincan takımı ve çiçek hediye edildi.

Galeri için tıklayınız.

1.8.2017 15:12:42 _147