Komşuda sahur bereketi

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, iftar programlarının dışında vatandaşlarla sahurda da bir araya geldi.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilçedeki vatandaşların evine misafir olarak oruca birlikte niyetlendiler.

BİRLİKTE NİYETLENİYORLAR

Ramazan ayını ilçe halkıyla geçirmeye özen gösteren Başkan Oral, iftarların dışında sahurda da vatandaşlarla bir arada olmayı tercih ediyor. Ramazan ayı boyunca her gece sahurda bir eve konuk olan Başkan Oral’ın bu hassasiyeti vatandaşlardan da büyük takdir topluyor.

Oruca, ilçede yaşayan vatandaşlarla birlikte niyetlenen Başkan Oral; Altınel Apartmanı sakinleri, Çorbacı Apartmanı sakinleri, Turuncu Matbaa çalışanları ile İlyas Maşalacı ve ailesiyle birlikte oruca niyetlendi.

7.6.2017 16:13:30 _140