Eski dostlar yemekte buluştu

2009-2014 yılları arasında görev yapmış Belediye Başkanları düzenlenen yemekte bir araya geldi. Yemeğin bu ayki durağı Altınova’ydı.

Her ay düzenli olarak bir belde veya ilçede bir araya gelen eski Belediye Başkanları, bu ay Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın ev sahipliğinde bir araya geldiler.

Yemeğe eski belediye başkanlarının dışında Orman eski Bakanı Osman Pepe, Dilovası eski belediye başkanı mevcut AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Subaşı belediye Başkanı Volkan yılmaz da katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte sohbet eden eski dostlar, anıları canlandırırken keyifli bir akşam geçirdiler.

Yemeğe katılan davetlilere teşekkür eden Altınova Belediye Başkanı dr. Metin Oral, “2009’da başlattığımız bu yemekler hey ay düzenli olarak devam ediyor. Oldukça yararını gördüğümüz bu yemekler inşallah devam edecek” dedi.

23.11.2016 08:21:23 _1080