Direk ve kablolar kaldırılıyor

Altınova’da elektrik hatlarının yeraltına alınmasının tamamlanmasının ardından, elektik direklerinin kaldırılma işlemi başladı.

Altınova Belediyesi ile UEDAŞ ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü çalışmayla sonunda ilçede elektrik hatları yeraltına alındı.

SÖKÜLÜYOR

Altınova Belediyesi ile UEDAŞ ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü çalışmayla Altınova Bursa Caddesi ve Nejat Uygur Sokak, orta refuj ve Sağlık Caddeleri’nde elektrik hatlarının yeraltına alınması tamamlandı. Yaklaşık 2 ay süren çalışmanın ardından UEDAŞ ekipleri elektrik kablolarının söküm ve direklerin kaldırılma işlemine başladı.

KESİNTİSİZ ENERJİ

Konuyla ilgili bilgi veren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, çalışmaların tamamlanmasının ardından kesintisiz ve kaliteli enerji sunulup, modern bir görünüm elde edileceğini söyledi. Başkan Oral, UEDAŞ ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

10.11.2016 12:09:56 _985