Saygı ve minnetle anıldı

Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78’inci yılında Altınova´da da saygı ve minnetle anıldı.

10 Kasım Atatürk’ü anma günü Altınova Kaymakamlığı önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk koyma ve bayrakların yarıya indirilmesiyle başladı.

Anma törenine;; Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Garnizon Komutan Temsilcisi Dz. Kd. Alb. Gökhun Kaan Arda, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, CHP Altınova İlçe Başkanı Yener Yiğit, Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Mesut Aslan, İlçe Emniyet Amiri Murat Teber, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri, daire amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Çelenk töreninin ardından anma töreni, Subaşı İlkokulu’nda devam edildi.

10.11.2016 12:06:08 _963