Özel öğrencilerden büyük başarı

Kocaeli’nde düzenlenen Özel Olimpiyat Bölge Oyunlarında dereceye giren Altınova Özel Kardeşlik Spor Kulübü sporcuları ilçe protokolünü ziyaret etti.

Özel Olimpiyat Bölge Oyunlarında Hürriyet Ortaokulu öğrencileri Zeynep Tokdemir masa tenisinde birinci, Esranur Turna masa tenisinde üçüncü, Arda Karadeniz masa tenisinde erkeklerde üçüncü oldu. Atletizm branşında ise Vakıfbank İlkokulu öğrencisi Yusuf Abdullah Erbaşı birinci ve Hürriyet Ortaokulu öğrencisi Serhat Yiğit ikinci oldu. Bu dereceleriyle öğrenciler Ulusal Özel Olimpiyat seçmelerine katılmaya hak kazandı.

Dereceye giren öğrenciler Altınova Kaymakamı Nurullah kaya, Altınova belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar’ı ziyaret ettiler.

10.11.2016 12:04:36 _1097