Muhtarlardan anlamlı destek

Altınova’daki mahalle ve köy muhtarları, 15 Temmuz şehit ve yaralılar için başlatılan yardım kampanyasına destek oldu.

Altınova’da 15 Temmuz tarihinde milli irade ve demokrasiye karşı gerçekleştirilen darbe teşebbüsü sırasında şehit olan vatandaşların aileleri ile yaralanarak gazi olanlara yönelik başlatılan ‘dayanışma kampanyası’na destek çığ gibi büyüyor.

“ONUR DUYUYORUZ”

Altınovalı’daki mahalle ve köy muhtarları, darbeye direnirken şehit ve gazi olanlar vatandaşların aileleri için başlatılan yardım kampanyasına destek verdiler. Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın da hazır bulunduğu etkinlikte tüm muhtarlar hazır bulundu.

Ziraat Bankası Altınova Şubesi’nde yardım kampanyasına katılan muhtarlar, Banka Şube Müdürü Ömer Bahadır Savaş tarafından ağırlandı. böylesi anlamlı bir kampanyaya katılmaktan onur duyduklarını ifade eden muhtarlar, vatandaşları bu kampanyaya destek olmaya çağırdılar.

17.8.2016 11:12:52 _905