Camiler doldu taştı, cemaate helva dağıtıldı

Türkiye genelinde olduğu gibi, Altınova’da da 15 Temmuz’da şehit olan vatandaşlarımız için mevlitler okutulup, helva dağıtıldı.

Merkez Hacı Tevfik Yılmaz Camii’nde düzenlenen programda şehitler için; Altınova İlçe Müftüsü Ahmet Büyükgül, Altınova ilçe Vaizi Mahfuz Geylani,Altınova Merkez Hacı Tevfik Yılmaz Camii İmamı Kemaleddin Kaya ve Altınova Merkez Hacı Tevfik Yılmaz Camii Müezzin-Kayyımı Abid Duman tarafından Kur-an tilaveti okunup, tekbirler getirildi, dualar edildi.

Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve belediye meclis üyeleri, daire amirleri ve vatandaşlar camiyi doldurdu. Cuma Namazının ardından cemaate Altınova belediyesi tarafından helva ikram edildi.

25.7.2016 14:50:25 _947