Satranç ustaları kıyasıya yarıştı

Altınova Belediyesi 10. Geleneksel Satranç Turnuvası, Çavuşçiftliği Fatih Sultan Mehmet İlkokulu yanındaki Altınova Spor Salonu’nda tamamlandı. Turnuvada 10 Bin TL nakit ödül dağıtıldı.

3 gün süren Altınova Belediyesi 10. Geleneksel Satranç Turnuvası, düzenlenen ödül töreniyle son buldu. Bu yıl Ulusal bazda gerçekleşen ve 200 sporcunun yarıştığı turnuva, satranç sevenlerce tam not aldı.

BÜYÜK ÇEKİŞME

Altınova Belediyesi Spor Salonu’nda düzenlenen Altınova Belediyesi Satranç Turnuvası, bölgenin sayılı turnuvalarından biri haline geldi. 200 sporcunun kıyasıya yarıştığı turnuvada satranç ustaları büyük çekişme içerisinde maçlarını tamamladılar. Turnuvanın ardında Altınova Belediyesi Spor Salonu’nda yapılan ödül töreninde konuşan Altınova Belediye Başkan Vekili Hasan Karabacak, tüm sporcuları mücadelelerinden dolayı kutladı.

GENİŞ KATILIM

Satranç turnuvasının başlama hamlesini Altınova Belediye Başkan Vekili Hasan Karabacak, Belediye Meclis üyesi Birol Bayram, Gençlik Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Altınova İlçe Milli eğitim Müdür Zeki Sitar, Satranç il Temsilcisi Nezir Uyrun, Baş Hakem Umut Sapan, Turnuva Koordinatörü Erkan Şat, sporcular ve veliler katıldı.

Turnuvada dereceye giren sporcular şöyle:

A Kategorisi En İyi 20 Yaş ve Altı

OLÇUM AHMET