Esnafla bir araya geliyor

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilçe esnafına düzenli olarak ziyaretlerde bulunuyor. Esnafla sohbet eden Başkan Oral, görüş alışverişlerinde bulunuyor.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilçe esnafına ziyaretlerde bulunarak, devam eden hizmetler ve projeler ile belediye çalışmaları hakkında sohbet ediyor.

BAYRAMLARINI KUTLADI

Esnafın Ahilik Haftası ve Esnaf Bayramı’nı da kutlayan Başkan Oral, vatandaşlarla sohbet etti. Ahilik anlayışının toplumda yaşayan fertleri birbirine yaklaştırdığını, aralarında dayanışma kurulmasını sağladığını söyleyen Başkan Oral, “Bizlere düşen görev, Türk milletine özgü bir kültür hazinesi olarak asırlar boyunca yaşatılan bu anlayışı yeni nesillere aktarmaktır. Ahilerin hem üretici, hem de tüketici haklarını korumak için koydukları kurallar, bugün bu alanda hazırlanan yasaların temelini oluşturmaktadır” diye konuştu.

25.5.2016 09:27:16 _970