Coşkulu Gençlik Yürüyüşü

19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı haftası kapsamında Altınova da düzenlenen Gençlik yürüyüşü büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirildi.

Cumhuriyet mahallesi Atatürk Anıtı’ndan Kaymakamlık binasına arasında yapılan gençlik yürüyüşü büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirildi.

GENİŞ KATILIM

Gençlik Yürüyüşüne, Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, İl Genel Meclis üyeleri Ali Çorbacı ve Mustafa Tunalı, Altınova Belediye Meclis üyeleri Fevzi Arıcı, Bilal Ok ve Hasan Karabacak, Havuzdere Köyü Muhtarı Metin özen, daire amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Anıtı önünden başlayan yürüyüş, kaymakamlık binası önüne kadar sürdü. Kaymakamlık binası önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören son buldu.

18.5.2016 13:58:02 _851