Karadağ’da çocuk Festivali

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Karadağ Rojaye Belediye tarafından düzenlenen Uluslararası Çocuk Festivali’ne katıldı.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Karadağ Rojaye Belediye Başkanı Eyüp Nurkovic’in konuğu olarak, Uluslararası Çocuk Festivaline katıldı.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ

Başkan Oral beraberinde; Altınova Belediye Meclis üyeleri Fevzi Arıcı, Birol Bayram, Mustafa Sarıgül, eski belediye meclis üyesi Halil Çorbacı ve Altınova Belediyesi Sosyal İşler Sorumlusu Hakan Beykoz ile birlikte katıldığı Çocuk Festivali’nde oldukça ilgi gördü.

Başkan Oral, Karadağ Rojaye Belediye Başkanı Eyüp Nurkovic ile karşılıklı işbirliği konularını da görüştüğü ziyarette, meslektaşını Altınova Belediyesi Uluslararası 23 Nisan çocuk Festivali’ne de davet etti.

29.2.2016 10:57:03 _1127