Altınova Belediyesi’nde kar alarmı

Altınova Belediyesi’nde kar alarmı verildi. Soğuk hava dalgası ve yoğun kar yağışı içine girmesi beklenen Yalova’da, Altınova Belediyesi kötü hava şartlarından vatandaşların etkilenmemesi için hazırlıklarını yaptı.

İlimiz 29 Aralık Salı akşam saatlerinden itibaren soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek.

METEOROLOJİ UYARIYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü'nden alınan hava tahmin raporunda; Yalova çarşamba günü öğle saatlerinden itibaren beklenen kar yağışının aynı gün akşam saatlerinden itibaren kuvvetlenerek cumartesi günü akşam saatlerine kadar aralıklarla yoğun kar sağanakları şeklinde devam edeceği tahmin edilmektedir.

Kar yağışı ile birlikte rüzgârın kuzey (Kuzey ve Kuzeydoğu) yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına (40-70 km/saat) şeklinde esmesi ve yer yer tipi olayı beklenmektedir. Ayrıca, sıcaklığın hissedilir derecede (8-12 derece) düşeceği tahmin edilmektedir" denildi.

EKİPLER HAZIR

Soğuk hava dalgası içine girmesi beklenen ilimizde Altınova Belediyesi de kötü hava şartlarından vatandaşların etkilenmemesi için hazırlıklarını yaptı. İş makineleri destekli ekipler 24 saat boyunca tetikte bekleyecekler. Altınova Belediyesi’nde karla mücadele için 2 ekip 7/24 görev başında olacak.

30.12.2015 17:10:25 _1144