Yeni kaldırım yapılıyor

Altınova Belediyesi Fen İşleri Amirliği’ne bağlı ekipler, ilçede bin 500 metrekarelik kaldırım çalışması başlattı.Altınova Belediyesi Fen İşleri Amirliği’ne bağlı ekipler, ilçede kaldırım çalışmalarını hızla sürdürüyor.

ENGELLİLER UNUTULMADI

Altınova Belediyesi Fen İşleri Mühendisi Kubilay Karaca kaldırım çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Altunizade Caddesi ve 19 Mayıs Caddesi’nin kesiştiği yer başlangıç yeri olmak kaydı ile Zeytinlik Caddesi boyunca yolun sol tarafında 2 metrelik baskı beton ile içinde görme engelli vatandaşlarımızın da kullanacağı kaldırım yapılmakta. Yapılan çalışmanın toplam uzunluk 750 metredir. Bin 500 metrekarelik bir kaldırım yapımı söz konusu. Rampalar engelli vatandaşlarımızın da kullanacağı şekilde tasarlanmıştır” dedi.

Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve ekibine teşekkür ettiler.

26.10.2015 14:22:47 _1370