Altınova’da ders zili heyecanı

2015-2016 Eğitim ve Öğretim dönem, törenle başladı. İlçe protokolü, öğrencilerin ilk gün heyecanına ortak oldu.

Altınova’da ders zili heyecanı

Vakıfbank İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törenlere; Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Kaymakam Kaya'nın eşi Sümeyra Kaya, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, ilçe Jandarma Komutanı Jan. Yzb.Mesut Aslan, İlçe Emniyet Amiri Özkan Atan, Altınova Esnaf  Odası Başkanı Mustafa Sancaktutan, belediye meclis üyeleri, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Eğitim öğretim yılının başlama töreninin ardından ilçe protokolü sınıfları gezerek öğrencilerle bir araya geldi. Özellikle bu ilk kez ders başı yapan öğrencilerin heyecanına ortak olan protokol üyeleri, miniklerle sohbet ettiler.
29.9.2015 16:43:38 _1092