BİVED, Altınova’da piknik yaptı

Biz De Varız Engelliler Derneği (BİVED) üyeleri yaz sonu pikniğinde buluştu. Altınova Bayraktepe’de gerçekleşen ve yoğun katılım olduğu gözlenen piknikte engelliler ve aileleri mutlu bir gün geçirdiler.

Altınova belediyesinin katkılarıyla gerçekleşen pikniğe, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın annesi emine Oral da katıldı.

Ülkemizde kardeş dernek açılımını başlatmayı düşündüklerini söyleyen Başkanı Ergül Dağcı, bu açılımla BİVED’in hizmetlerinin federasyonun ve konfederasyonunda ötesinde tüm ülkeye yaymayı planladıklarını söyledi. BİVED Başkanı Dağcı, yaz sonu pikniğine katkıda bulunan Altınova Belediyesi, Yalova Belediyesi, Yalova Gençlik Spor İl Müdürlüğüne de desteklerinden dolayı teşekkür etti.

28.8.2015 11:11:12 _1262