Altınova’da işletmelere baca uyarısı

Altınova Belediyesi ekipleri, ilçede bulunan fırın ve lokantalarda baca yüksekliği ve baca sistemleri konusunda uyarıda bulunarak eksikliklerin giderilmesi için süre verdiler.

Altınova Belediyesi Zabıta Amiri Salih Akbaş ve Altınova Belediyesi Çevre Mühendisi Alirıza Çağrı Gürol, ilçe sınırlarında faaliyet gösteren fırın ve büyük ölçekli ızgara türü yemek yapan lokantalara, baca yüksekliği ve baca çalışma sistemi hakkında bilgilendirmede bulundular.

İşletmelere, 2015/90 Sayılı Altınova Belediye Meclisi’nin aldığı karar doğrultusunda, çevre kirliliği ve halk sağlığını verdiği zararları önlemek için bacalarını yükseltilmesi ve akabinde bacalara sulu sistem filtre takılması için gerekli bilgilendirme ve tebligat yapıldı.

24.8.2015 09:38:56 _1166