ALTINOVA’DA E-İMAR UYGULAMASI HİZMETE AÇILDI!

Belediyemiz tarafından vatandaşlarımızın en hızlı ve kolay şekilde imar bilgilerini sorgulamalarını olanak sağlayan “E-İMAR” uygulaması hizmete açıldı. Altınova Belediyesi Resmi internet sitesi www.altinova.bel.tradresinde hizmete alınan uygulama kapsamında vatandaşlarımız imar durumu bilgilerine kısa sürede erişim sağlayabilecekler.

Vatandaşlarımız İmar Durumu uygulaması içindeki ‘Hesap Alanı’nda bulunan “Bilgi” butonundan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü - Parsel Sorgulama Uygulamasına bağlanıp, Parsel Bilgilerine ve Uydu Görüntüsüne; “Kadastro Parsel Konum Bilgisi” bölümünden de ilgili taşınmazların konum bilgilerine Google Maps, Yandex Maps ve OpenStreet Maps üzerinden rahat bir şekilde ulaşabileceklerdir.

keos.altinova.bel.tr/imardurumu/index.aspx

16.09.2020 08:40:25 _48