Altınova’da çocuklar camiye koştu

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın ara tatilde düzenlediği, “Camiye Koşuyoruz Namazla Buluşuyoruz” etkinliğine Altınovalı çocuklar büyük ilgi gösteriyor.

Kampanyanın başladığı ilk gün Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova Hz. Yusuf Camii’ne gelen öğrencileri yalnız bırakmadı.

“İLK GÜN BEREKETLİ GEÇTİ”

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın ara tatilde düzenlediği, “Camiye Koşuyoruz Namazla Buluşuyoruz” etkinliğine Altınova’da büyük katılım gerçekleşiyor. Öğrenciler, 5 vakit namazları camide kılarken dini eğitimlerini de alacaklar. Namazlara devam edecek olan öğrencilere çeşitli hediyeler verilecek.

Öğrencileri yalnız bırakmayan ve destek olan Altınova Belediye Başkanı Dr. metin Oral’a teşekkür eden Hz. Yusuf Camii İmamı Ali Özdoğan, “Etkinliğin ilk günü çok bereketli geçti. Tüm öğrencilerimize ve belediye başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.

20.1.2020 15:24:22 _47