Esnaf kahvaltılarına devam

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, göreve geldiği günden bugüne kadar sürdürdüğü esnaf kahvaltılarına devam ediyor.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, esnaf kahvaltılarına devam ediyor. Başkan Oral ve beraberindekiler, Etçizade ve Balıkçı Adem Restorana misafiri olarak kahvaltıyı birlikte yaptılar.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilçedeki esnaflarla kahvaltıda bir araya gelmeye devam ediyor. Düzenlenen kahvaltı programlarında Başkan Oral, haftanın belli günleri esnafın dükkânında kahvaltı yapıyor. Başkan Oral, Etçizade ve Balıkçı Adem Restoran’ın sahipleri ve çalışanlarıyla birlikte kahvaltı yaptı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda görüş alışverişinde bulunuldu.

“OLDUKÇA YARARLI GEÇİYOR”

Düzenli olarak esnafları ziyaret ederek, kahvaltıları birlikte yapmaya çalıştıklarını ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Esnaflarımızla karşılıklı görüş alış verişlerinde bulunuyor, sıkıntıları ve çalışmaları ele alıyoruz. Bu etkinliğimiz her iki taraf açısından da oldukça yararlı geçiyor. Bu çerçevede de esnafımızla bir araya geliyoruz. Toplumumuzun her kesimin görüşleri bizim için büyük önem taşıyor. Vatandaşlarımızla sohbet edip, dilek ve şikâyetlerini dinlemeye devam edeceğiz. İlçemiz için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” diye konuştu.

19.1.2020 13:52:16 _46