Oral, Gök Ailesine misafir oldu

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilçede yaşayan vatandaşları evinde ziyaret ederek, sohbet edip, istek ve taleplerini dinliyor.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, göreve geldiği günden itibaren gerçekleştirdiği ev ziyaretleri ile vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

SAMİMİ ORTAM

Altı ova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral beraberinde AK Parti Mahalle Başkanı Erkan Uysal ve Altınova Belediye Meclisi eski üyesi Ali Koçal ile birlikte Hersek Mahallesi’nde Gök Ailesi’ne misafir oldu.

Vatandaşlar tarafından hazırlanan çiğ köfte ikramı yapılan ziyaret oldukça samimi ortamda gerçekleşti. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Başkan oral, gördüğü misafirperverlikten dolayı Gök Ailesi’ne teşekkür etti.

16.1.2020 08:38:35 _45