AK Parti Subaşı’ndan Oral’a ziyaret

Geçtiğim hafta yapılan kongre sonunda yeni oluşan AK Parti Subaşı Belde yönetimi, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı ziyaret etti.

AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Yurt, AK Parti Subaşı Belde Başkanı Özcan Keskin ve yönetim kuru üyeler ile AK Partili Subaşı Belediye Meclis üyeleri, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret etti.

“ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR”

Kongrenin ardından belde de hızla çalışmalara başladıklarını ifade eden AK Parti Subaşı Belde Başkanı Özcan Keskin, “Kısa süre içerisinde protokol ziyaretlerimiz tamamlayacağız. Beldemizde devam eden çalışmalarımıza da kaldığımız yerden hızla devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Subaşı Belde Başkanı Özcan Keskin ve yönetim kuru üyelerine başarılar diledi.

10.1.2020 08:51:42 _181