Saygı, minnet ve özlemle andık

10 Kasım Atatürk’ü anma günü Altınova Kaymakamlığı önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk koyma ve bayrakların yarıya indirilmesiyle başladı.

Altınova Kaymakamlık Binası tören alanında bulunan Atatürk Anıtına sırasıyla Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Garnizon Komutanlığı Temsilcisi Dnz. Kur. Alb. Cem Zülfikar, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Adalet ve Kalkınma Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi ilçe temsilcilikleri çelenk sundular.

Programa ilçe protokolü, halkımız ve öğrencilerimiz katıldılar. Çelenk töreninin ardından anma töreni, Subaşı İlkokulu’nda devam edildi.

OKULDA PROGRAM

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 81’inci yılında etkinlikleri çerçevesinde Subaşı Ortaoku’ndaki anma programına; Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Garnizon Komutanlığı Temsilcisi Dnz. Kur. Alb. Cem Zülfikar, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, Daire Amirleri, vatandaşlar, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

ÖDÜLLER VERİLDİ

Subaşı İlkokulu Konferans Salonu’ndaki törenlerde günün anlam ve önemini anlatan konuşmanın ardından öğrenciler şiir dinletisi, oratoryo ve skeç gösterisinde bulundu. Tören yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle son buldu.

10.11.2019 14:19:52 _78